Speakeri

Despre

Conferința Coaching@Your Service

Anul acesta, aducem în prim-plan o tematică esențială pentru orice profesionist: cum poate coachingul să contribuie la bunăstarea psihică și la atingerea unui echilibru emoțional. Fie că ești coach, terapeut, lider sau pur și simplu pasionat de dezvoltarea personală, această conferință îți va oferi instrumente valoroase și perspective noi care te vor inspira să faci diferența în viețile celor din jurul tău.

Nu rata oportunitatea de a te conecta cu experți și de a-ți îmbogăți cunoștințele într-un domeniu aflat la intersecția dintre dezvoltarea personală și sănătatea mentală. 

Madi Rădulescu
Speaker

Madi Rădulescu

Antreprenor, coach de echipă și coach executiv, facilitator, trainer și experimentat care adună peste 30 ani de experiență de lucru cu leaderi în companii mari, multinaționale. De peste 14 ani este coach executiv. În 2019 i-a fost acordat premiul Gold Coach Award conform Romanian L&D Industry, survey la care au participat peste 570 manageri și specialiști de resurse umane.  

Este pasionată de dezvoltarea leaderilor, de impactul pe care îl poate crea dând acestora acces la perspective multiple, la propriile resurse, sprijinindu-i să iși asume rolul cu încredere întelegându-și propriile valori și credințe. 

A obținut multiple certificări de coaching, management și leadership, este membru ICF – MCC – Master Certified Coach, cea mai înaltă acdreditare globală și ACTC – Advanced team Coach Certification, consultant certificat pentru metodologiile Persona Global și PerformanSe.  A derulat proiecte în 14 țări Europene. In 1991 a obținut un MBA la Warwick University UK.

Parteneră de viață, mamă și prietenă este pasionată de călătorii, îi place să descopere obiceiurile altor culturi.

Madi are o susținută activitate de voluntariat susținând diverse proiecte educaționale în domeniul educației și al coachingului – ICF (international Coaching Federeation) România unde a fost Președinte și AVE (Asociația pentru Valori în Educație) unde este coach și mentor voluntad de la începutul proiectului. Investește timp și energie pentru ca oamenii din jurul ei să aibă inimile și mințile deschise către învățare și creștere a bunăstării proprii având mai multă claritate și fiind mai conștienți de resursele pe care le au. În domeniul ei profesional a fost implicată în multe proiecte pionierat în România care au modelat dezvoltarea managementului profesionist și a leadershipului, susține cauze sociale și este promotor al proiectului #WeAreHalf.

Deviza după care se ghidează este: “Fii mereu cu mintea și cu inima deschise, învață continuu și viitorul se va arăta plin de șanse și oportunități.

Nu rata oportunitatea de a te conecta cu experți și de a-ți îmbogăți cunoștințele într-un domeniu aflat la intersecția dintre dezvoltarea personală și sănătatea mentală. 

Diana Vasile
Speaker

Diana Vasile

Diana Vasile, PhD, este psihoterapeut și psiholog clinician principal, cadru didactic universitar, co-fondator și Președinte în cadrul Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei și co-fondator Addezia.

De peste 25 de ani, studiază resorturile comportamentului uman prin racordarea la știință și la psihologia evidence-based. Preocupată constant de potențialul de dezvoltare și evoluție a fiecărei persoane în parte, Diana militează pentru eliberarea resurselor psihice blocate în traumele noastre, resurse care pot aduce un plus semnificativ de bucurie, progres, reziliență și relații hrănitoare în viața noastră.

În prezent, este autorul mai multor cărți de psihoeducație – cea mai recentă fiind „Anatomia traumei” (Bookzone) – și se concentrează pe a deschide noi terenuri în activitatea sa de cercetare a domeniului psihotraumatologiei.

Mirela Oprea
Speaker

Mirela Oprea

Mirela Oprea este licenţiată în psihologie şi ştiinţele educaţiei (UBB Cluj-Napoca) şi doctor în ştiinţe politice şi sociale (Universitatea din Bologna, Italia). Mirela este psihoterapeut integrativ în supervizare, coach certificat ANC şi expert în schimbări sociale şi de comportament. Fost director de advocacy la unul dintre cele mai mari ONG-uri din lume, Mirela este şi autoare a cărţii “Dream Management. Fişa postului pentru cei care aleg să fie managerii propriilor vieţi”.

Ca fondatoare a mişcării şi a comunităţii de Dream Management din România, Mirela a ajutat mii de oameni să se reconecteze cu aspiraţiile lor pentru viitor şi să le realizeze cu ajutorul Metodei COPIL®, creaţia ei, care reprezintă un corpus de concepte fundamentale din ştiinţa realizării aspiraţiilor personale, distilate şi prezentate pentru publicul larg. Mai multe despre Mirela: www.mirelaoprea.com.

Corina Lupău
Speaker

Corina Lupău

Corina Lupău este psiholog clinician, psihoterapeut, cu o carieră complexă, 25 de ani de experiență în spital și 22 de ani în cabinetul ei privat. Este titulara cursului de Psiho-Oncologie la Universitatea din Oradea fiind acreditata si in psihoterapie cognitiv-comportamentala, dar si cu pregatire in psihoterapie somatica si psihoterapie existentiala. În cabinetul său privat, efectuează evaluări clinice, psihodiagnostic și intervenții psihologice la copii, adolescenți, adulți și cupluri. Ea organizează grupuri de psihoeducație cu adolescenți pe teme de interes precum: educația sexuală, prevenirea consumului de substanțe care creează dependență, organizarea timpului, comunicarea, managementul stresului, utilizarea sănătoasă a tehnologiei.

Timp de 10 ani, ea organizează în fiecare vară o tabără de dezvoltare a abilităților socio-emoționale pentru copii și adolescenți.

Adrian Dinu
Speaker

Adrian Dinu

Adrian Dinu s-a alăturat Mind Architect la începutul lui 2024, după 10 ani de experiență în Psihologie aplicată în Training, Facilitare și Consultanță la Human Synergistics, acolo unde a lucrat atât cu organizații cât și în certificarea și instruirea altor traineri și coachi.

El a livrat peste 500 de ore de workshopuri pe teme precum dinamica grupurilor și luarea deciziilor în echipă, sinergie, stiluri de gândire și de comportament sau cultură de organizație. A lucrat cu organizații for-profit din sectoare precum banking, asigurări și IT, precum și cu organizații non-profit și de tineret.

Îi place să susțină sesiuni de debriefing individual și a facilitat peste 200+ întâlniri de feedback despre stiluri individuale de gândire și de comportament, competențe de management sau impactul liderilor. Aceste sesiuni au avut loc în baza rezultatelor obținute de aceștia ca parte din evaluări individuale, de grup sau organizaționale.

Adi este Licențiat în Psihologie și pasionat de Psihoterapie, fiind în formare în Terapie Ericksoniană, Hipnoză și Relaxare și masterand în Psihologia Traumei la Universitatea din București. 

El a fost membru pe termen lung al organizației de tineret AIESEC și al Universității Alternative (CROS). Acestea sunt locurile în care și-a descoperit pasiunea pentru training, facilitare și folosirea perspectivelor oferite de psihologie pentru a ajuta oamenii și echipele să funcționeze mai bine.

Îi plac board game-urile si jocurile pe PC dacă sunt complexe și lasă loc de strategii diverse. Nu doar să le joace, ci și să explice de ce o strategie sau alta este potrivită. Crede că lumea ar fi un loc mai bun dacă oamenii ar fi mai atenți la propria lor stare de bine și dacă ar merge, măcar o vreme, la un psiholog bun. 

Tudor Galos
Speaker

Tudor Galoș

Tudor este Senior Privacy & AI Consultant la Tudor Galos Consulting, o firmă de consultanță boutique, cunoscută pentru abordarea sa vizionară și centrată pe om în ceea ce privește inovația și transformarea digitală. Cu peste 20 de ani de experiență în vânzări, marketing și consultanță în management, Tudor aduce o vastă expertiză în domeniile protecției datelor, guvernanței AI și a strategiilor bazate pe date. El ajută organizațiile să navigheze prin peisajul complex al protecției datelor, asigurând conformitatea cu reglementările globale de confidențialitate, în timp ce valorifică pe deplin potențialul tehnologiilor AI.

Tudor este consultant de încredere pentru peste 200 de companii la nivel global, ghidându-le în luarea deciziilor critice care le conturează viitorul digital. Sprijinul său strategic se extinde la implementarea unor cadre robuste de guvernanță AI, permițând companiilor să reducă riscurile, să îmbunătățească procesul decizional etic și să stimuleze inovația în AI. Concentrându-se pe guvernanța datelor și pe practici axate pe confidențialitate, Tudor se asigură că organizațiile pot valorifica puterea transformării digitale, creând în același timp relații de încredere cu clienții lor, cu partenerii și cu autoritățile de reglementare. Perspectivele sale ajută companiile să își eficientizeze operațiunile într-o lume din ce în ce mai reglementată și axată pe tehnologie, poziționându-le pentru succes pe termen lung în era AI și a transformării digitale.